Returret og refundering

Modtager du et beskadiget eller på anden vis defekt produkt, er du forpligtet til at kontakte [email protected] omgående. Vi vil vejlede dig om hvorvidt du skal bortskaffe produktet, sende dette retur eller om vi sammen opretter en sag ved fragtfirmaet. Beskadede produkter vil naturligvis kompenseres for eller ombyttes.

Uåbnede produkter i original emballage tages retur i op til 14 dage efter modtagelsestidspunktet. Returomkostninger refunderes ikke. Du har ansvaret for produkterne, indtil vi modtager dem. Den eller de varer, du returnerer, skal være i samme tilstand som ved modtagelse. Bemærk at du skal sende direkte til adressen og ikke til afhentning i pakkeshop.

Du får dine penge tilbage, bortset fra eventuelle fragtomkostninger så hurtigt som muligt efter modtagelsen af din returnering og efter vores undersøgelse af det returnerede produkt. I pakken med de retursendte produkter, skal vedlægges en returseddel for hurtig ekspedition.

Pakker der ikke er afhentet i pakkeshop, som sendes retur til julieguld, betragtes og behandles som returvarer.

Returseddel

For hurtig ekspedition er det nødvendigt med en fyldetsgørende returseddel. Har du ikke mulighed for at printe en, er det lige så fint med en håndskreven, blot den indeholder de nødvendige oplysninger.

Dit navn – ordre nr. – hvilke produkter du ønsker at returnere (eller om det handler om hele ordren) – dato og underskrift
Skriv meget gerne en årsag til ønske om at returnere produkterne.

Returadresse

Produkter du ønsker at returnere, afsendes på eget ansvar, i beskyttende og godkendt emballage, direkte til denne adresse:

Julie Guld
Egedalsbakken 9
8700 Horsens