Bestilling og bekræftelse

Du kan udelukkende aflægge bestilling via julieguld.dk. Alle aftaler indgås på dansk, overholdende danske love. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at aflægge ordre udenfor danmarks grænser. Alle priser på julieguld.dk er angivet i danske kroner, inklusiv moms, eksklusiv leveringsomkostninger.

Efter bestilling vil du modtage en retsbindende ordrebekræftelse på email. Ordrebekræftelsen betragtes som din kvittering for køb og indeholder en oversigt over de produkter du har bestilt. Når ordren er færdigbehandlet fra julieguld’s side, vil du modtage en faktura på mail, med oversigt over de pakkede produkter.
Du bedes gemme både ordrebekræftelse og faktura, i tilfælde af returnering eller indsigelser til ordren.

Betaling

Du skal benytte et gyldigt betalingskort for at handle på julieguld. Vejledning vil følge via betalingsiden for sikker betaling.

I tilfælde af tilbud, udsalg, restlager salg, kampagner m.m. vil prisen via din ordrebekræftelse være gældende. Handler du derfor udenfor en tilbudsperiode, er der ikke mulighed for refundering af rabat m.m. I enkelte tilfælde kan det være muligt at eftertilføje en rabatkupon eller gøre brug af personlige tilbud, hvis du kontakter [email protected] inden vi færdigbehandler din ordre.

I tilfælde af refundering af penge, vil pengene sættes ind på samme kort, som de er betalt fra, medmindre andet ekstraordinært aftales på forhånd. Det er i dette tilfælde dit ansvar at meddele julieguld om ønsket, om at få refunderet et beløb på en anden konto.

Du vil altid først modtage din faktura og bekræftelse om afsendelse af pakken, efter vi har modtaget din betaling.

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl og udsolgte varer.

I tilfælde af udsolgte produkter, vil hjemmesiden ikke altid oplyse om dette, da der indenfor rimelig tid* vil produceres og lagerføres flere produkter. Ved leveringstider ud over rimelighedens grænser, vil dette være oplyst på siden. Oplever du at købe et produkt, der efterfølgende viser sig at være længere tid undervejs, vil du hurtigst muligt blive oplyst herom, med mulighed for kompenserende produkt eller pengene retur.
*Rimelig tid bør forventes at inkludere producering, afsendelse og modtagelse af produktet indenfor den angivne leveringstid på ordrebekræftelsen.

Indsigelser

Når du har modtaget en ordrebekræftelse, er ordren afsluttet fra din side. Kort herefter vil ordren pakkes og afsendes. Har du derfor indsigelser, spørgsmål eller forespørgsel til ændringer, skal du kontakte [email protected] hurtigst muligt. I tilfælde af ønske om at annulere ordren, skal dette nåes inden julieguld pakker og afsender ordren, da vi ellers er nødsaget til at behandle ordren som en returordre, og pålægge dig fragtomkostningerne, der er brugt på køb af forsendelse til ordren, selvom den ikke afsendes.

Returret og refundering

Modtager du et beskadiget eller på anden vis defekt produkt, er du forpligtet til at kontakte [email protected] omgående. Vi vil vejlede dig om hvorvidt du skal bortskaffe produktet, sende dette retur eller om vi sammen opretter en sag ved fragtfirmaet. Beskadede produkter vil naturligvis kompenseres for eller ombyttes.

Uåbnede produkter i original emballage tages retur i op til 14 dage efter modtagelsestidspunktet. Vejledning om brug af returret, kan findes under fanen “Refundering”. Returomkostninger refunderes ikke. Du har ansvaret for produkterne, indtil vi modtager dem. Den eller de varer, du returnerer, skal være i samme tilstand som ved modtagelse. Bemærk at du skal sende direkte til adressen og ikke til afhentning i pakkeshop.

Du får dine penge tilbage, bortset fra eventuelle fragtomkostninger så hurtigt som muligt efter modtagelsen af din returnering og efter vores undersøgelse af det returnerede produkt. I pakken med de retursendte produkter, skal vedlægges en returseddel for hurtig ekspedition.

Pakker der ikke er afhentet i pakkeshop, som sendes retur til julieguld, betragtes og behandles som returvarer.